cjbpd-heroin-tablete-municija-4U cilju sprečavanja ulične prodaje opojne droge na području grada Prijedora a na osnovu prethodno prikupljenih operativnih informacija, policijski službenici Sektora kriminalističke policije CJB Prijedor su proteklog petka u Ulici Srpskih velikana izvršili kontrolu lica M.M. (1978) kojom prilikom su kod istog pronašli i oduzeli jedan pvc paketić sa sadržajem smeđe praškaste materije koja svojim izgledom podsjeća na opojnu drogu heroin, ukupne bruto mase 0,59 grama.

Izvršenom kriminalističkom obradom navedenog lica policijski službenici su utvrdili da je navedeni neposredno prije kontrole opojnu drogu kupio od lica inicijala M.S.

Isti dan, na osnovu saglasnosti dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Banja Luka i naredbe za pretres Osnovnog suda Prijedora izvršen je pretres kuće i pomoćnih prostorija koje koristi lice M.S.,(1974) iz Prijedora.

Prilikom pretresa policijski službenici su pronašli i oduzeli 98 grama smeđe praškaste materije koja svojim izgledom podsjeća na opojnu drogu heroin, pet komada tableta koje svojim izgledom podsjećaju na opojnu drogu ekstazi, 274 komada metaka, 22 patrona za lovačku pušku i pet okvira za automatsku pušku.

Lice M.S. je lišeno slobode i izvršena kriminalistička obrada nad istim, nakon čega je uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ lice na dalje postupanje predaato u dalju nadležnost postupajućeg tužioca Okružnog tužilaštva Banja Luka.

CJB Prijedor

cjbpd-heroin-tablete-municija-2 cjbpd-heroin-tablete-municija-1 cjbpd-heroin-tablete-municija-3